Jeremayah de Vries

OWcuprace 2, focus….

Zaterdag 9 mei stond de tweede OWcuprace op het programma, het weer was twijfelachtig maar we kregen de garantie op een harde wind!

Een half uur voor de eerste kwalificatie viel er een dikke bui, dit betekende regenwielen monteren! Helaas was mijn trouwe sponsor en steun en toeverlaat Alet Krikken dit weekend verhinderd, dus moest ik het echt zelf doen.

Helaas bleek mijn motor niet in de wetmodus te krijgen, dus om toch maar een tijd te zetten in de Race-modus naar buiten gegaan. Na het zien van diverse valpartijen besloot ik maar om het niet te gek te maken, met in het achterhoofd dat de tweede kwalificatie droog zou zijn.

IMG_5210

Resize of IMG_7869

De tweede kwalificatie bleek inderdaad droog, wel waaide het hard, helaas werd ik verrast door de wind bij het uitkomen van Mandeveen Duikersloot en dook ik daar het natte gras in, uitrollen tot na de Ramshoek en toen het gas er weer op, helaas bleef ik plakken achter een langzame rijder, na het inhalen van hem maakte ik helaas zelf een fout,.. Het gat weer dichtgereden, dezelfde rijder weer voorbij…. helaas, door een andere valpartij werd de rode vlaggezwaaid en moesten we binnenkomen. Een dramatische tijd van 1.55 min betekende de 31e startpositie.

Resize of IMG_7864

Klaarmaken voor een inhaalrace dan maar, de start was niet al te best, maar toch kon ik een aantal mensen voorbij steken in de Strubben en de Ruskenhoek, na ronde 1 lag ik P26, later nog een aantal mensen ingehaald, helaas bleek er een gat te zijn onstaan welke ik niet dicht kon rijden, uiteindelijk gefinished op een 22e plek, met constante tijden in de 1.51 min.

Nu op naar de volgende race op 23 mei, hopen op mooi weer en snellere tijden! Ik zal er alles aan doen!

15AG2-6643-029

15AG2-6713-034

Resize of IMG_8385

15AG2-6725-035

2 reacties

  1. Mooi verslag van de race! En op naar 23 Mei, go go go!

    Erwin - 12 mei 2015 om 21:38 uur
  2. Dank je! Verslag van 4 en 5 april staat er ook op, die was iets verlaat.
    Nu op naar 23 mei en de week erna de Ducati Club Race!

    jeremayah - 13 mei 2015 om 10:15 uur

Plaats een reactie

Ongepaste en irrelevante opmerkingen kunnen worden verwijderd naar het oordeel van de beheerder. Uw e-mail wordt enkel gebruikt voor verificatie doeleinden, het zal nooit worden gedeeld.